06 14 73 48 10 administratie@tukkerij.nl

Team

Onze vakbekwame begeleiding begeleidt zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een psychisch-sociale, lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen w.o. autisme en/of aanverwante stoornissen

Saskia

Saskia

Hoi, mijn naam is Saskia. Ik werk sinds 2016 met veel plezier op de Tukkerij. Ik werk op verschillende werkplekken, zoals de bakkerij, activiteit of binnen. Het liefst werk ik met de paarden waar ik mijn passie voor deze dieren kan combineren met mijn werk. Ik werk voornamelijk op de groep wanneer er kinderen en jongeren aanwezig zijn. De laatste tijd ben ik ook veel te vinden op kantoor voor coördinerende taken.

Deelnemers omschrijven mij als: realistisch, doel gericht, strevend.

Mandy

Mandy

Ik ben Mandy. Voor mij staat de deelnemer centraal. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Door duidelijkheid en structuur te bieden, weet wat je aan me hebt.

Deelnemers omschrijven mij als: duidelijk, luisterend oor, betrokken

Wilma

Wilma

Mijn naam is Wilma en ben 60 jaar. Een aantal jaren geleden heb ik mijn baan als schuldhulpverlener ingeruild om in de zorg te gaan werken, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Ik werk bij de Tukkerij in een geweldig team en hoop dit nog jaren te mogen doen.

Daarnaast ben ik moeder van 2 zonen en oma van 5 kleinkinderen. Ook hebben wij een Tinker (paard) waar wij veel plezier in beleven.

Deelnemers omschrijven mij als: enthousiast, gezellig, sociaal

 

 

Martin

Martin

Mijn naam is Martin. Ik ben de bakker bij de Tukkerij. Samen met de deelnemers maken we brood,  broodjes, koeken en andere lekkernijen voor de zorgboerderij, restaurants en zorginstellingen.

In de Bakhoeve hebben we een verscheidenheid aan producten en veel verschillende werkzaamheden. We proberen de producten op een gezonde en verantwoorde wijze te maken altijd in een gezellige en gemoedelijke sfeer. 

Deelnemers omschrijven mij als: gedreven, positief, humor

 

Kelly

Kelly

Mijn naam is Kelly. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en sinds juli 2020 werkzaam bij de Tukkerij als persoonlijk begeleider. Je kunt mij voornamelijk vinden in stal, waar we de paarden verzorgen of rijden. Als ik niet op stal ben vind ik het ook erg leuk om mee te helpen in de bakkerij of gezellig de binnenboel te draaien waar we ook leuke activiteiten of spelletjes kunnen doen. Wat ik zo leuk vind aan de Tukkerij is de gezellige sfeer in en rondom de boerderij en het werken met mens en dier. 

Deelnemers omschrijven mij als: humor, kindvriendelijk, geduldig

Hester

Hester

Ik ben Hester, ben 34 jaar oud en ben woonachtig in Lemelerveld. Samen met mijn vriend, zoon en dochter woon ik daar super. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan de wandel en bak ik graag heerlijke dingen. Ik heb jaren bij een kleinschalige zorgboer gewerkt en ben nu sinds begin 2021 werkzaam bij de Tukkerij. Een geweldige uitdaging.

Deelnemers omschrijven mij als: sociaal, werk willend, rustig

 

Lilian

Lilian

Mijn naam is Lilian. Ik werk vanuit passie, ben gedreven en enthousiast. Ik probeer aan te sluiten bij de deelnemers en hierbij uit te gaan van hun persoonlijke mogelijkheden en ze in hun kracht te zetten. Ik vind het belangrijk dat de deelnemers gehoord worden en dat er naar ze geluisterd wordt. Dat het een warme gezellige plek is waar aandacht is voor ze en waar ze graag willen zijn. 

Ik hou van koken en bakken en gezelligheid. Ik ben op de Tukkerij vaak te vinden in de Bakhoeve en in de keuken om samen met de deelnemers te bakken en te koken.

Deelnemers omschrijven mij als: gezellig, creatief, sfeervol

Kathleen

Kathleen

Mijn naam is Kathleen, ben 23 jaar oud en heb de studie maatschappelijk werk afgerond. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam op de Tukkerij. 

Je kunt mij voornamelijk vinden op stal waar ik werk met kinderen en volwassenen. Hier rijden we paard en bieden we verschillende activiteiten aan voor jong en oud! Ik vind het werken met mens en dier een erg mooie combinatie. Ook hou ik van het buitenleven en vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn!

Deelnemers omschrijven mij als: geduldig, luisterend oor en rustig

Victoria

Victoria

Hallo, ik ben Victoria en ben dit jaar alweer 10 jaar werkzaam op de boerderij.  Ik werk hier met veel plezier een paar dagen per week op stal. De combinatie van het werken met kinderen/volwassenen en paarden is geweldig om te doen.

Deelnemers omschrijven mij als: eerlijk, optimistisch, werk willend

Rob

Rob

Rob de Manus van alles. Kom naar de Klusserij om mooie werkstukken te maken van hout.

Help mij mee met het onderhoud en reparaties in en rond stal het gebouwen en het gehele terrein. Ik help jou aan een fijne dagbesteding door middel van leermomenten en creatief bezig te zijn met hout. En door spel en activiteiten, ontspanning in het bij ons gelegen bos of op de speelplaats bij ons op het terrein. Tot snel. Groeten Rob.

Deelnemers omschrijven mij als: veelzijdig, creatief, realistisch

Erna

Erna

Mijn naam is Erna. Ik ben sinds december 2017 werkzaam binnen de dagbesteding van “de Tukkerij”. Voor mij biedt “de Tukkerij” me een afwisselende werkplek, door de diversiteit van mensen die ons bezoeken. Ik bied erg graag een luisterend oor voor grote en kleine problemen. Ik maak er graag een leuke en gezellige dag van. Ik houd ervan om in mogelijkheden te denken en daar waar het nodig is bied ik graag “een warme deken”.  Belangrijk voor mij is dat iemand zich thuis en welkom voelt bij ons en daar werk ik graag aan mee.

Deelnemers omschrijven mij als: lief, zorgzaam, sociaal

.

Jelte

Jelte

Mijn naam is Jelte en sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij ‘De Tukkerij’. Onlangs ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Worker. Ik vind het van belang dat de kinderen die hier komen, zichzelf kunnen zijn en dat de tijd bij de Tukkerij leerzaam maar gezellig moet zijn. Meestal ben ik met een groep kinderen buiten te vinden in het bos, waar ik verschillende activiteiten organiseer, van bouwen aan grote boomhutten tot verstoppertje in het bos.

Deelnemers omschrijven mij als: luisterend oor, sportief, meedenkend

 

Gerrit

Gerrit

Mijn naam is Gerrit, ben 21 jaar oud en werk sinds januari 2020 op de Tukkerij als BBL-zorg leerling. Vaak ben ik te vinden buiten bij het groenwerk, in het bos of in de klusserij. Hier begeleid ik de dagbesteding in maar ook de kinderen van het 3e dagdeel. Dit doe ik graag, met plezier en ook om mijn kennis en ervaringen te delen met beide groepen. Zelf ben ik ook graag buiten. Dit wil ik graag overbrengen op de groep waarmee ik ben.

Deelnemers omschrijven mij als: humor, sportief, handig

Linda

Linda

Mijn naam is Linda en woon in Losser. Ik ben 37 jaar oud en werk 3 dagen in de week op de Tukkerij. Heb een afgeronde Maatschappelijke Zorg opleiding en vind het erg leuk om met mensen te werken. Je kunt me op verschillende plekken op de boerderij tegenkomen. Zo ben ik werkzaam in het creatieve gedeelte, woongedeelte en de bakkerij.

De afwisseling in activiteit en deelnemers maakt het een interessante baan. Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om de deelnemers, groot en klein, iets te bieden wat ze op dat moment nodig hebben. 

Deelnemers omschrijven mij als: spontaan, zorgzaam, rustig

Lisa

Hoi! Mijn naam is Lisa. Ik ben 18 jaar en 2e jaars HBO-V student. ‘s Zaterdags werk ik bij de Tukkerij. Hier kun je mij voornamelijk vinden bij de stallen. Bij de stallen is het heel gezellig en er is altijd wat te doen! Ik vind het erg mooi om te zien hoe de deelnemers met de paarden omgaan en hun ontwikkelingen hierin te zien. Ik begeleid de deelnemers dan ook erg graag en help ze waar dat nodig is.

Krista

Krista

Ik ben Krista, vanaf 2020 ben ik werkzaam bij de Tukkerij. 

Ik heb veel plezier in mijn werk omdat mijn passie voor mens en dier hier goed te combineren is.

Vaak ben ik op stal te vinden waar we samen met de deelnemers voor de paarden zorgen, ben ik niet op stal dan ben ik wel binnen bij een groep, waar we leuke binnen of buiten activiteiten doen. 

Deelnemers omschrijven mij als: vriendelijk, helpende hand, leergierig

 

Jeroen

Jeroen

Mijn naam is Jeroen, ik ben sinds 2017 werkzaam bij de Tukkerij.

Bij de Tukkerij ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider en voer ik administratieve taken uit. Het afwisselende werk en contact met de deelnemers en gemeentes spreekt mij erg aan.

Deelnemers omschrijven mij als: rustig, luisterend oor, jolig

Dorieke

Dorieke

Mijn naam is Dorieke. Ik ben sinds 2011 werkzaam bij De Tukkerij. In mijn werk combineer ik mijn passie voor het begeleiden van kinderen en jongvolwassenen met mijn liefde voor paarden. Mij vind je dan ook vooral bij de stallen, waar ik deelnemers tijdens activiteiten met de paarden stimuleer om hun persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Deelnemers omschrijven mij als: initiatief, luisterend oor, helpend

Laura

Laura

Mijn naam is Laura. Ik ben 35 jaar, heb twee hele lieve kinderen en woon in Hengelo. Ik ben al een paar jaar werkzaam in de schoonmaak bij de Tukkerij, waar ik veel plezier aan beleef. Ik werk iedere doordeweekse ochtend, het dagelijkse contact met deelnemers vind ik ook erg leuk. Ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen.

Deelnemers omschrijven mij als: humor, gezellig, gedreven

Yonne

Yonne

Mijn naam is Yonne. Ik ben afgestudeerd als dierkundig ingenieur, gespecialiseerd in ‘dieren in de zorg’. Sinds 2018 werk ik bij de Tukkerij. Ik begeleid voornamelijk de jeugd en ben vaak samen met de deelnemers te vinden op stal bij de paarden. In mijn vrije tijd ben ik ook graag met paarden bezig en daarnaast kun je mij regelmatig zien lopen met mijn camera in mijn hand. Wat mijn diensten zo leuk maakt is het werken met mens en dier, en alle gezelligheid die erbij komt kijken!

Deelnemers omschrijven mij als: luisterend oor, zorgzaam, in voor alles