06 14 73 48 10 administratie@tukkerij.nl

Corona update 15-12-2020

We zijn het er allemaal over eens dat waar mogelijk binnen de maatregelen continuïteit van zorg voor alle partijen wenselijk is. Voor de Tukkerij gaat het er als volgt uit zien in de periode van woensdag 16 december tot dinsdag 19 januari 2021.

Volwassenen kunnen op hun vaste dagen komen voor dagbesteding van 9.15 tot 12.00.
Iedereen blijft werken op zijn vaste werkplek, met mondkapjes zoals we dat de afgelopen periode ook hebben gedaan.

Jeugd mag op doordeweekse dagen blijven komen, op de dagen die ze normaliter ook aanwezig zijn. Jeugdigen kunnen bij ons terecht van 13.15 tot 16.30.
Er liggen individuele afspraken voor jeugdigen die in vakanties op andere momenten komen dan in een normale schoolweek, deze afspraken kunnen doorgang vinden. Overige extra opvangplek is er niet.

Voor jeugdigen die vanaf 4 januari tot 19 januari online lessen volgen in de middag of wel terecht kunnen op school kan er gebruik gemaakt worden van de normale tijd voor het derde dagdeel. Graag in dat geval even bericht sturen naar rene@tukkerij.nl

Weekendopvang jeugdigen kunnen op hun vaste zaterdag bij ons komen voor dagbesteding van 9.15 tot 15.30. Logeeropvang in de weekenden vervalt. Losse dagbesteding op zondag wordt niet geboden.

‘Woongroep’ de oudere en jongere jeugd welke valt onder de ‘woongroep’ kan op zijn/haar afgesproken dagen blijven komen, met de vaste momenten naar huis.


In alle gevallen geldt bij klachten blijf je thuis!